Open dag 

FB banner-online open dag-4.jpg

Beste belangstellende,

 

U heeft zich aangemeld voor de online open dag van de HTF. 

We zijn blij u te kunnen melden dat u een open dag van een inmiddels geaccrediteerde hogeschool zult bijwonen, in het croho-register opgenomen sinds mei 2020. 🇳🇱  Lees meer >  

Dit heeft positieve gevolgen voor de mogelijkheden m.b.t. het bekostigen van de studie. Lees meer > 

De bijeenkomst wordt online georganiseerd. Ondanks dat het wellicht iets minder persoonlijk is dan een open dag op de locatie zelf, hopen we er toch een informatieve en interactieve bijeenkomst van te maken. 

 

Indien u nog niet veel ervaring heeft met het gebruik van ZOOM raden we u aan het vooraf even uit te proberen en te installeren (zie bijlage 1). 

U kunt inloggen vanaf 17.30 uur, waar u in een virtuele 'wachtkamer' kunt wachten op de start van de meeting. Bij inlogproblemen kunt u tot 17.55 uur een Whatsapp-bericht sturen naar 06 43292792. 

 

U treft drie bijlagen aan (klik op de link), te weten:

 

1) Instructie ZOOM met een link, inloggegevens en richtlijnen,

2) Het programma,

   

3) De studiegids van het eerste jaar (propedeusefase).

 

 

Noot: de afstudeerrichting Cultuur & Media en Bestuur, Economie & Duurzaamheid worden vanaf sept. 2021 samengevoegd tot één opleiding tot Toegepaste Filosoof. Hiermee versterken we het brede beroepsprofiel van de toegepast filosoof. Er blijft een mogelijkheid een afstudeerprofiel met keuzevakken te kiezen. Je kiest voor het afstuderen als normatief of narratief professional, passend bij het beoogde werkveld (bijv. media, duurzaamheid, andere economie, organisatie). Er wordt informatie verstrekt hierover tijdens de open dag. Neem desgewenst alvast contact met ons op. 

 

Zou u zich even willen afmelden wanneer u toch niet aanwezig kan zijn?

We wensen u een informatieve bijeenkomst toe. 

Namens de directie,

Paul, Martin en Marjan.