Actueel

Ben jij de ondernemende generalist van de toekomst?


De ondernemende generalist in een snel veranderende beroepspraktijk

In de komende tijd zullen grenzen tussen traditionele beroepen, vakdisciplines en kennisdomeinen vervagen en zal de beroepspraktijk in een steeds hoger tempo nieuwe vormen aannemen. De behoefte aan generalisten zal toenemen. Een beroepsopleiding filosofie kan goed op deze ontwikkelingen inspelen. In onderscheid op de universiteit kan een studie op hbo-niveau primair aan de beroepspraktijk van de toekomstige beroepsbeoefenaren. De toepasbaarheid van het gegeven onderwijs zal steeds voorop staan.

De HTF mikt op de ondernemende student, die dankzij het genoten onderwijs zijn of haar kansen weet te grijpen.

Maak werk van filosofie!

Kijk voor meer informatie op de website

#hogeschoolfilosofie

Nieuw
Recente berichten