Actueel

Niet de hele opleiding volgen? Dan is Basiskwalificatie Filosofie (1 jaar) iets voor jou.


Ben je geïnteresseerd in filosofie, wil je er graag meer over weten, maar is het niet je ambitie hier je beroep van te maken? Dan is de Basiskwalificatie Filosofie misschien iets voor jou. Dit jaar is afzonderlijk te volgen voor belangstellenden.

Als belangstellende voor filosofie krijg je in het propedeusejaar een brede en gedegen inleiding in de filosofie, waarbij met name ook aandacht zal worden besteed aan de toepasbaarheid van filosofische theorieën op actuele maatschappelijke kwesties. Ook schrijfvaardigheid is onderdeel van het eerste jaar. Want wat heb je aan het leren nadenken als je het niet begrijpelijk onder woorden kunt brengen? Bij de HTF leer je hoe je dit op een correcte, heldere en publieksgerichte manier doet.

Studenten die een voldoende halen voor de tentamens van het eerste jaar ontvangen een certificaat Basiskwalificatie Filosofie.

Kijk hier voor meer informatie


Nieuw
Recente berichten