Actueel

Neem jij de uitdaging aan? Een diploma voor een hoger beroepsonderwijs behalen in drie jaar!


Je diploma in drie jaar!

De HTF biedt een leerroute die het mogelijk maakt in drie jaar je diploma op hbo-niveau* te behalen. Het volgen van de driejarige opleiding betekent een studiebelasting van circa 30 uur per week. Dat is een pittige studiebelasting, zeker als je studie combineert met werk. Het kan echter een groot voordeel voor jou of je werkgever zijn (qua kwaliteit én kosten) om binnen drie jaar de opgedane kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk in praktijk te kunnen brengen.

Het European Credit Transfer System (ECTS) en de daaraan gekoppelde studietijd is gebaseerd op de gemiddelde student. In de praktijk blijken studenten vaak met minder studietijd uit de voeten te kunnen.

Langer studeren mag

Maar niemand is ertoe verplicht de studie in drie jaar af te ronden! Studenten die dit studietempo te hoog vinden, kunnen er uiteraard voor kiezen de opleiding in vier of vijf jaar af te ronden.

Klik hier voor meer informatie over studiepunten

#htf #hbofilosofie #toegepastefilosofie #3jaar #ects #uitdaging

Nieuw
Recente berichten