Actueel

HFLA Hogeschool voor Filosofie en Liberal Arts erkent ongelijk in auteursrechtkwestie.


Op 10 februari j.l. bracht de HFLA Hogeschool voor Filosofie en Liberal Arts (voorheen HFN) een persbericht uit waarin de HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie in casu ondergetekende, drs. Martin Slagter, o.a. werd beticht van overtreding van de auteurswet.

Onrechtmatig persbericht

Het bericht, onder de kop "Belangrijk persbericht HFLA Hogeschool voor Filosofie en Liberal Arts " met de daarin opgenomen aantijgingen bleek onrechtmatig (zie disclaimer). Het door de HFLA beschreven onderwijsconcept, visie, missie en uitwerking is eigendom van ondergetekende (i.c. de HTF) en zonder toestemming door de HFLA 'geleend' t.b.v. eigen opleiding. Vandaag heeft de HFLA het juridisch ongelijk erkend in deze kwestie en het persbericht van hun website en uit de social media verwijderd.

We zijn blij dat hierdoor helderheid in deze kwestie is ontstaan en wensen Rijk Schipper, Taede Smedes en Tania Kochetkova van de HFLA veel succes met de voortzetting van hun opleiding.

Namens de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie,

Drs. Martin Slagter

#hfla #hogeschoolvoorfilosofieenliberalarts #hfn #hbofilosofie #kochetckova #rijkschipper #taedesmedes #belangrijkpersbericht #belangrijkpersberichthfla #opendagenhfla #filosofie #hboopleidingfilosofie #filosofiecafé #filosofiebloeit #filosofieutrecht #eerstehbofilosofie #opleidingfilosofie #studiefilosofie #beroepsopleiding #Filosofie

Nieuw
Recente berichten