De Hogeschool voor Toegepaste Filosofie gaat van start!

De HTF heeft inmiddels voldoende aanmeldingen binnen om in september 2014 van start te gaan!

Onder voorbehoud van een positief resultaat van de 21+toets voor enkele deelnemers zijn er voldoende studenten om de aftrap van de eerste hbo-opleiding voor toegepaste filosofie te realiseren.

Interesse?

Ook interesse in een volwaardige beroepsopleiding in de filosofie? Kom naar de open dag op 14 juni a.s. om je te laten informeren over de diverse studierichtingen en kennis te maken met docenten.

Klik hier voor meer informatie. Uiteraard kun je ook vrijblijvend contact opnemen met de HTF voor al je vragen.

#hbofilosofie #hogeschoolfilosofie #hogeschoolvoortoegepastefilosofie #journalistiek #opendag #toegepastefilosofie