Ben jij een havist of mbo'er met interesse in filosofie?

May 4, 2014

In september 2014 start de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie: de eerste beroepsopleiding Filosofie op hbo-niveau in Nederland. Er hebben zich voldoende studenten ingeschreven om daadwerkelijk te kunnen starten.

Je havodiploma en interesse in filosofie?

Zoals verwacht zijn veel van de inschrijvers havisten: voor mensen met een havodiploma én met interesse in de filosofie bestaat tot op heden geen geschikte vervolgopleiding. Daar komt met de HTF verandering in.

Met je mbo-diploma doorstromen naar hbo-niveau?

Behalve voor havisten is de HTF ook een aantrekkelijk alternatief voor mbo’ers (niveau 4) die geïnteresseerd zijn in filosofie. Bij de HTF leren havisten en mbo’ers ‘werk maken’ van filosofie.

Interesse? Kom naar de open dag op 14 juni a.s. en maak kennis met de studierichtingen (Journalistiek & Media, Onderwijs, Beleid & bestuur, Vrije Studierichting voor ZZP-ers) en de docenten. Lees hier meer over de open dag.