Actueel

'Van de studie verwacht ik dat deze mij verder zal ontwikkelen en dat de studie zowel is toe te pass


De eerste inschrijving ontving de HTF van Paul Stuiver. Paul is geïnteresseerd in de studierichting Beleid & Bestuur. Paul beschrijft wat zijn motivatie is om bij de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie te gaan studeren:

Achtergrond

'Inmiddels ben ik dertig jaar werkzaam in voornamelijk financiële functies en heb ik altijd mijn opleiding hierop afgestemd. Dit heeft ertoe geleid dat ik ben afgestudeerd zowel als accountant als bedrijfskundige.'

Honger naar kennis

'Toch is er nog altijd de “honger” naar kennis. Een studie Filosofie en meer specifiek, toegepaste filosofie, biedt een prachtige mogelijkheid om die kennis en hopelijk wijsheid op te doen. Bij de Hogeschool Toegepaste Filosofie verwacht ik zowel jonge als oudere gelijkgestemde met veel en wat minder werkervaring te ontmoeten om samen deze studie te volgen en te beleven. Juist de mix van meer en minder (beroeps)-ervaring biedt een uitstekende basis om gezamenlijk verder te ontwikkelen.'

Praktische opleiding

'De praktische inslag welke ik heb ervaren op de open dag van de HTF sluit hier goed bij aan. Van de studie verwacht ik dat deze mij verder zal ontwikkelen en dat de studie zowel is toe te passen in de alledaagse (beroeps) praktijk als in privé.'

Kortom een uitdaging die ik een ieder zou willen aanbevelen. Tot in september!

Paul Stuiver

#filosofie #hboopleidingfilosofie #hbofilosofie #hogeschoolfilosofie #hogeschoolvoortoegepastefilosofie #opleidingfilosofie #toegepastefilosofie

Nieuw
Recente berichten