Filosofie op Lowlands 2014 | Van studeerkamerfilosofen naar hippe denkers | Filosofie is trending!

Wat is de zin van het leven? Hoe maak ik besluiten? En wat moet ik hier eigenlijk allemaal van vinden?

Mojo Concerts maakte bekend dat The School of Life een filosofieprogramma (stand-up Filosofie) aanbiedt op Lowlands 2014.

De gang van zaken bij Stand-up Filosofie is simpel: drie filosofen op het podium beantwoorden alle denkbare vragen uit het publiek. De presentatie is in handen van niemand minder dan Theo Maassen. Klaar om je vragen te beantwoorden staan: Denker des Vaderlands René Gude, filosoof-comedian Tim Fransen (winnaar van het Leids Cabaret Festival), hoofdredacteur van Filosofie Magazine Daan Rovers en filosoof, arts en schrijver Bert keizer. Want zijn alle levensvragen hoogstpersoonlijk, uniek en strikt individueel? Of schuilen er existentiële motieven in datgene waar iedereen al eeuwen mee worstelt? En als dat laatste zo is, is er dan iets verstandigs over te zeggen? Stand-up Filosofie op Lowlands. De Ernst des Levens.

Bron: http://lowlands.nl/programma/act/725/

#lowlands #filosofie #hogeschoolvoortoegepastefilosofie #media