Succesvolle laatste open dag. Ben jij ook een late beslisser? Meld je dan deze week nog aan.

Laatste open dag

De laatste OPEN DAG 2014 van de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie werd wederom goed bezocht en de laatste inschrijvingen komen inmiddels binnen.

De belangstelling voor deze nieuwe filosofieopleiding bleek boven verwachting: op 10 september gaat de eerste groep van start.

Nog aanmelden?

Wil je dit studiejaar 2014/2015 nog starten met de Basiskwalificatie Filosofie of één van de kennismakingsmodules? Schrijf je dan vóór 8 sept. in.

De HTF stopt de inschrijving 2014 bij veertig aanmeldingen, dus wees er snel bij!

#eerstehbofilosofie #filosofieutrecht #journalistiek #opendag #toegepastefilosofie #hogeschoolfilosofie #hogeschoolfilosofie #hboopleidingfilosofie #filosofie