Docent Elisa Kruiper in HR TIJDSCHRIFT OPLEIDING & ONTWIKKELING | ‘IEMAND STELT EEN VRAAG’

September 11, 2014

"Iemand stelt een vraag.'

Het stellen van een voorbeeld is zeer belangrijk bij het vertalen van kernwaarden op papier naar de dagelijkse praktijk van medewerkers in organisaties. Uiteindelijk moet niet alleen het voorbeeld worden gevolgd, maar moet men zelf het voorbeeld zijn om een integere cultuur tot stand te brengen.

Lees het hele artikel op www.blikethiek.nl/nieuws

Elisa Kruiper (1988) studeerde achtereenvolgens Politicologie, met als afstudeerrichting Politieke Theorie, aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Filosofie aan Tilburg University. (Master of Science, Master of Arts). Na haar studies heeft zij Blik op ethiek opgericht, waarmee zij zich richt op het vormgeven van integriteit op de werkvloer. Als zelfstandig ondernemer houdt ze zich bezig met de vraag op welke manier integer gedrag een plek kan krijgen en houden in de organisatiecultuur. Daarnaast is zij als bestuurslid ‘Evenementen’ verbonden aan het Netwerk Bedrijfsethiek Nederland en is zij op ad hoc basis betrokken bij een MVO-project als meedenker/onderzoeker.