Actueel

Kom naar de OPEN DAG op 13 juni a.s. | HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie Utrecht


Sta je bewust en kritisch in het leven? Had je altijd al interesse in filosofie? Wil je ook een praktisch beroep leren?

Kom dan naar de extra OPEN DAG van de HTF op 13 juni a.s.

Tot voor kort was er voor havisten en mbo-ers geen mogelijkheid om filosofie te gaan sstuderen. Daar is met de komst van de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie verandering in gekomen. Kom naar de open dag en ervaar of een beroepsopleiding in filosofie iets voor jou zou kunnen zijn.

Ontvang informatie over de opleiding Hogeschool voor Toegepaste Filosofie met de afstudeerrichtingen Journalistiek & Media, Onderwijs, Beleid & Bestuur,Economie & Duurzaamheid en de Vrije Studierichting (zelfstandig ondernemerschap). Kom kennismaken met docenten en studenten. Het is eveneens mogelijk je alvast in te schrijven voor het studiejaar 2015/2016.

I.v.m. te veel aanmeldingen voor de Open Dag van april wordt deze extra mogelijkheid geboden. Meld je op tijd aan om verzekerd te zijn van een plaats. Programma Van 12.00 - 12.30 uur: ontvangst met koffie/thee 12.30 - 14.00 uur: informatie over onderwijsconcept, toelatingseisen, afstudeerrichtingen, etc. 14.15 - 15.00 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen, kennismaking en inschrijving. Datum 13 juni van 12.00 tot 15.00 uur. Adres MBO-Utrecht | Gehoorzaal | Australiëlaan 25 | Utrecht

Meld je aan via de website.

#hboopleidingfilosofie #hbofilosofie #deeltijd #3jaar #filosofie #filosofieutrecht #hogeschoolfilosofie #hbofilosofie #hogeschoolvoortoegepastefilosofie #journalistiek #opendag #opendagfilosofie #opendagjournalistiek #opleidingfilosofie #opendagbeleidbestuur #studiekeuze

Nieuw
Recente berichten