Actueel

Instromen in februari? | Informeer naar de mogelijkheden bij de HTF


Was je niet in de gelegeheid om in september in te stromen? Of valt je huidige opleiding tegen en wil je nog overstappen dit studiejaar? Dan is er een mogelijkheid om in februari met een mooie opleiding filosofie te gaan starten, met een aantrekkelijke korting in 2017.

Bij de HTF start een studiejaar in september. De eerste vier modules zijn eind januari afgerond.

Je kunt desondanks in februari starten. Omdat de HTF de Basiskwalificatie ieder jaar op een andere avond aanbiedt, is het mogelijk om de eerste vier modules komend studiejaar in te halen (donderdagavond), naast de colleges van het tweede studiejaar (dinsdagavond).

Dit betekent wel een pittige studielast gedurende een half jaar, maar het is mogelijk als je over voldoende discipline en motivatie beschikt. Begeleiding t.a.v. studiepanning is desgewenst beschikbaar. Bovendien ontvang je 300,00 euro korting op de vier modules uit de Basiskwalificatie die je komend jaar inhaalt.

Interesse? Neem dan contact op met de HTF om een gesprek te plannen over jouw persoonlijke mogelijkheden.


Nieuw
Recente berichten