Actueel

Methode 'Leren Filosoferen' (Slagter e.a.) nu verkrijgbaar via de Hogeschool voor Toegepaste


Een aantrekkelijke inleiding in de filosofie

Leren Filosoferen is al meer dan 10 jaar een begrip in de wereld van filosofie-onderwijs. In juli 2008 is de laatste editie verschenen. Een editie die compact, overzichtelijk en kritisch is. Het handzame leer-/werkboek van Leren Filosoferen heeft een eigentijdse, journalistieke aanpak. Deze aanpak garandeert actuele lessen, waar leerlingen graag hun steentje aan willen bijdragen. Leren Filosoferen is zeer informatief en heeft een bijzondere uitstraling en is daardoor ook geschikt voor lezers buiten uit het onderwijs die ingewijd willen worden in de grondbeginselen van de filosofie.

Verkrijgbaar via de HTF

De lesmethode Leren Filosoferen (Slagter e.a.) ThiemeMeulenhoff, Utrecht/Zutphen, 2008 wordt niet meer door uitgeverij ThiemeMeulenhoff verkocht, maar wordt nu in eigen beheer door de auteurs Sjoerd en Martin Slagter uitgegeven. Het boek is vanaf 9 juli 2016 verkrijgbaar via de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie voor 45,00 euro (voorheen 81,50 euro).

Bestellen?

Studenten van de HTF kunnen het boek aanschaffen bij de HTF voorafgaand aan de introductiebijeenkomst van de Basiskwalificatie. Scholen en individuele leerlingen uit het voortgezet onderwijs of andere belangstellenden kunnen het boek bestellen via de HTF Webshop. Uw bestelling zal per post worden verzonden (6,95 verzendkosten).

#Lerenfilosoferen #thiememeulenhoff #ThiemeMeulenhoff #Slagter #Slagterea #UtrechtZutphen2008 #2008 #HTF #Filosofie #lesmethode #voortgezetonderwijs #tweedefase

Nieuw
Recente berichten