Introductie eerstejaars

September 4, 2016

Op donderdag 1 september ging de introductie van start van de Basiskwalificatie Filosofie.  Een kleine 60 studenten gaan de uitdaging aan! Een impressie van een kennismaking met filosofie, met de nieuwe locatie en met elkaar.

Onder de bezielende leiding van Eva Pallandt, Seline Palm en Remmelt Kielstra (docenten Filosofische Vaardigheden) werd de introductie vormgegeven. Met ondersteuning van ouderejaarsstudenten Kevin Leijten, Paul Stuiver, Frost Heppener en Sandria Ong A Kwien maakten de nieuwe studenten kennis met het Socarisch gesorek. De nieuwe locatie aan de Vondellaan 174 Utrecht viel goed in de smaak.

Een mooi begin van het nieuwe studiejaar 2016/2017.