top of page

Actueel

Je hbo-diploma in 3 jaar (versneld traject)


Kom jij in aanmerking voor het volgen van een versneld traject?

De HTF biedt als enige opleidingsaanbieder in Nederland een boeiende beroepsopleiding tot toegepast filosoof aan op het gebied van:

- Cultuur en Media

- Onderwijs (2e-graads docent Filosofie en Burgerschap)

- Bestuur, Economie en Duurzaamheid

De HTF biedt in principe vierjarige opleidingen aan, in deeltijd en op hbo-niveau*), met een mogelijkheid tot een versneld traject (van drie jaar) voor speciaal daartoe geselecteerde studenten:

  1. Studenten die al een carrière hebben in het werkveld van de afstudeerrichting waarvoor zij opteren. Op basis hiervan komen deze studenten in aanmerking voor (gedeeltelijke) vrijstelling van de Meewerkstage en kunnen ze hun Afstudeerstage op de eigen werkplek vervullen.

  2. Studenten die al een aan de HTF verwante (gedeeltelijke) hbo- of universitaire opleiding gevolgd hebben, op basis waarvan zijn in aanmerking voor vrijstelling van bepaalde modules komen.

  3. Studenten die bereid en in staat zijn veel tijd aan (zelf)studie te besteden (wettelijk 2212 uur studiebelasting per jaar, gedurende 50 weken).

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor het volgen van een versneld traject? Informeer dan naar je mogelijkheden.

info@hogeschoolvoortoegepasrefilosofie.nl

*) zie Status Accreditatie

.

#hbo #versneld #vrijstelling #onderwijs #cultuur #media #journalistiek #bestuur #economie #duurzaamheid #filosofie #toegepastefilosofie #studie

bottom of page