top of page

Actueel

Eerste diploma-uitreiking HTF | 29 juni 2019


Op zaterdag 29 juni j.l. vond de eerste diploma-uitreiking van de HTF plaats: vijf trotse afgestudeerden namen hun diploma in ontvangst op de locatie Vondellaan (de zesde afstudeerder kon er niet bij zijn), in aanwezigheid van familie en medestudenten. Na de kandidaten persoonlijk te hebben toegesproken werden de handtekeningen gezet en bloemen overhandigd.

Een bijzonder moment: de pioniers die het ooit hebben aangedurfd in een concept te stappen (de HTF bestond destijds alleen nog op papier) hebben de eindstreep gehaald en ook nog eens met bijzonder goede resultaten.

De afstudeerders namen zelf ook het woord om de aanwezigen en de directie van de HTF toe te spreken. De positieve woorden worden zeer gewaardeerd. Na afloop van het officiële gedeelte begaf het gezelschap zich naar een nabijgelegen horecagelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje nog even in informele sfeer na te praten.

Paul, Barbara, Anne Marie, Arie en Martijn: nogmaals van harte gefeliciteerd!

#htf #gediplomeerden #diploma #toegepaste #filosofie #utrecht #bachelor #hbo #wijsbegeerte

bottom of page