Goed nieuws: positief oordeel NVAO! #accreditatie #bachelor #toegepaste #filosofie

October 18, 2019

Goed nieuws: NVAO beoordeelt de HTF positief

Vandaag (18 okt. 2019) werd de HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie getoetst, de zgn. Verzwaarde Uitgebreide Toets Nieuwe Opleiding (TNO) door een panel van de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Op alle onderdelen van de beoordeling hebben we een positief oordeel ontvangen!

We zijn trots op dit mooie resultaat na vijf jaar intensief bouwen aan een volstrekt nieuw opleidingsconcept, samen met zeer gemotiveerde medewerkers en studenten. De eerste Bachelor Toegepaste Filosofie is een feit!

We hebben alle vertrouwen in de laatste afrondende stap (toekenning croho-status) die binnenkort zal volgen. Meer informatie over dit traject is te vinden onder Status Accreditatie.

We willen alle betrokkenen die een bijdrage aan dit fantastische resultaat hebben geleverd heel hartelijk danken!

Namens de directie,
Jelle, Martin en Marjan.