Actueel

Klaar voor een nieuwe vorm van studeren | #blendedlearning #maatwerk #filosofie


We zijn er klaar voor

De HTF is klaar voor een passend en uitdagend lesaanbod, aangepast op de nieuwe werkelijkheid in de anderhalvemetermaatschappij. Het nieuwe studiejaar gaat op 2 september 2020 van start in een nieuwe vorm: blender learning.

Mix online- en live-onderwijs

Online-colleges zullen worden afgewisseld met colleges in kleine groepen. In tegenstelling tot hogescholen en universiteiten die een internationaal karakter hebben, is de HTF niet gericht op de zgn. 'inreizende student' (in een vroeg stadium van de coronacrisis reden om hogescholen en universiteiten te sluiten). Bij de 'open up' zal de kleinschaligheid van het onderwijs bij de HTF het mogelijk maken om, naast online-contact, ook live-onderwijs aan te bieden.*

Maatwerk

Ook zijn we klaar voor maatwerk, studiegroepen en begeleiding online. Er wordt een nieuw studentvolgsysteem ingericht met een goede facilitering van blended learning en een veilige live-groepsverbinding.

Interesse of vragen? Meld je dan aan voor de online OPEN DAG op zat.23 mei a.s.

*) Noot: we schatten in dat de anderhalvemetermaatregel en inreisbeperkingen in september nog van kracht zullen zijn.

Nieuw
Recente berichten