Hoe zorgen we ervoor dat we deze tijd aangrijpen om de ontwikkelingen een goede kant op de buigen? | HTF-alumnus Anne-Marie Buis

May 15, 2020

Podcast-serie 'Het nieuwe normaal': Hoe zorgen we ervoor dat we deze tijd aangrijpen om de ontwikkelingen een goede kant op de buigen? Dat vraagt om bewuste keuzes en passend leiderschap.

In de tweede aflevering van de nieuwe podcast-serie 'Het nieuwe normaal' hebben gastheer Hans Topée en zijn gasten het over gedrag. 90% van ons gedrag is ingesleten. Hoe zorgen we ervoor dat we in deze tijd nieuw, positief gedrag aanleren? Één van de gasten is Anne-Marie Buis, HTF- alumnus, afstudeerrichting Beleid & Bestuur.

- De crisis biedt ons de kans voor een ‘harde reset’. Daar is leiderschap voor nodig. Omdenken naar 'mensdenken'! -

In de nieuwe podcast-serie 'Het nieuwe normaal' praat FMN met werk-professionals over 'het nieuwe normaal' binnen onze werkomgeving, en dat binnen de zes afleveringen: Het ‘nu’, Gedrag, Technologie, Werkomgeving, Leiderschap en WaarStaanWeNu. FMN is een onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein.

Hans Topée praat in deze aflevering met Natalie Hofman (FMN / Saffier), Jolanda Tichelaar (HEYDAY), Anne-Marie Buis (adviseur organisatie- en bedrijfsvoeringsadvies bij het ministerie van BZK), Simone Leenders (senior workplace consultant en verandermanager bij Simone Leenders Advies) en Josefien ten Have (neuromarketing-consultant bij Consumatics).

Beluister de podcast >>

.