top of page

Actueel

🇾🇪 Uitreiking bachelordiploma Toegepaste Filosofie

Eindelijk was het dan zover: de trotse afgestudeerden, die in de afgelopen (corona)periode hun bacheloropleiding hebben afgerond, konden eindelijk live op locatie hun felbegeerde diploma in ontvangst nemen tijdens de diploma-uitreiking op 5 juli 2022.


Het was een bijzondere bijeenkomst met warme woorden voor en door studenten, in aanwezigheid van familie, vrienden, vertegenwoordigers van de examencommissie en directie.

We zijn trots op onze alumni die het hebben aangedurfd bij de HTF een volledig nieuw vak (toegepast filosoof) te gaan leren en vormgeven in de praktijk. Als ware ambassadeurs maken ze werk van filosofie bij zeer uiteenlopende werkgevers en in diverse rollen.

Margreet Menkveld, Daniël de Mik, Anna Bilker, Marianne Scheeper, Dillon de Groot, Judy Hoekstra en Bo Kok: van harte gefeliciteerd! Ook de afgestudeerden die er niet bij konden zijn: Marjelle van Hoorn, Stephan Seegers, Tim Kooijman, Maikel Guirgis, Wouter Visser en Freddy ter Braak hierbij van harte gefeliciteerd met jullie diploma!
bottom of page