Week van de Kinderfilosofie | Thema: Natuur | 9 t/m 17 april 2021

De Week van de Kinderfilosofie is dit jaar van vrijdag 9 t/m zaterdag 17 april. Het thema is ‘natuur’.

Door het hele land worden activiteiten georganiseerd om kinderen te laten filosoferen over natuur, zowel binnen als buiten, op school en thuis, in de bieb of op het strand. De Week van de Kinderfilosofie wordt georganiseerd door het Centrum Kinderfilosofie Nederland.

De Week van de Kinderfilosofie wordt georganiseerd door het Centrum Kinderfilosofie Nederland. Het doel van deze week is om een breed publiek kennis te laten maken met kinderfilosofie. Dit doen wij door het aanbieden van activiteiten voor kinderen door heel Nederland en in Vlaanderen. Ook is op de website informatie te vinden over kinderfilosofie in de vorm van kijk-, luister- en leestips. De Week van de Kinderfilosofie is tot stand gekomen door vrijwillige bijdragen van een groep enthousiaste kinderfilosofen.

Meer informatie op www.weekvandekinderfilosofie.nl. Neem voor meer informatie over de Week van de Kinderfilosofie contact op met Marianne Scheeper, programmamanager: marianne@weekvandekinderfilosofie.nl of 06-53142196.