top of page

Studiegidsen

Studiegidsen en literatuur

 

In de studiegidsen vindt u informatie over de inhoud van de aangeboden modules, leerdoelen, te behalen studiepunten, werk- en toetsvorm en literatuur.

De studiegids voor het eerste jaar (Propedeuse/Basiskwalificatie Filosofie) wordt voor alle afstudeerrichtingen gebruikt. De studiegidsen voor de afstudeerrichtingen vanaf het tweede jaar zijn richtingspecifiek. 

De studiegidsen kunt u gratis downloaden in de webshop

Kennismakingsmodule

De informatie behorende bij de Kennismakingsmodules kunt u vinden in de studiegids Basiskwalificatie Filosofie.

U kunt de gidsen gratis dowloaden via de webshop van de HTF. 

Man with Book

Literatuur 

 

Een overzicht van de benodigde literatuur wordt opgenomen in de moduulbeschrijvingen in bovenstaande Studiegidsen. 

Het is de moeite waard om op tweedehands boeken te zoeken. Let dan wel op of je de juiste uitgave koopt. Via het studentvolgsysteem kun je een oproep plaatsen voor het vinden en/of verkopen van boeken.

Kosten

 

Voor de aanschaf van de benodigde studieboeken moet u rekenen op gemiddeld € 50,00 per module, d.w.z. € 400,00 euro per leerjaar.

HTF Webshop

Het boek 'Leren Filosoferen'(Slagter e.a.) is vergkrijgbaar via de HTF webshop. De benodigde readers worden hier eveneens aangeboden.

Noot: let op dat u de juiste uitgave behorend bij uw leerjaar bestelt.

Het boek en de readers worden ook op de leslocatie verkocht tijdens de introductiebijeenkomst van de eerstejaarsstudenten.

Boekhandel De Vertraagde Tijd

Tijdens open dagen en symposia van de HTF vindt verkoop van filosofische literatuur plaats door De Vertraagde Tijd. De Vertraagde Tijd is een reizende boekhandel. Dat wil zeggen dat er geen sprake is van een fysieke winkel, maar dat De Vertraagde Tijd in het hele land aanwezig is bij congressen, boekpresentaties en symposia etc. om ter plaatse boeken te verkopen. Voor een groot deel betreft dit nieuwe boeken, maar ook is er een ruim aanbod van 2e hands/antiquarische titels. Neem gerust contact op met Peter Jansen wanneer je een speciale uitgave zoekt: pjotr.jansen@planet.n

 

bottom of page